Tak til ACK for æresmedlemskab

23-08-2021

Tak til ACK for æresmedlemskab

Jeg vil gerne sig en stor tak til ACK`s bestyrelse for at have imødekommen en gruppe seniorers ønske om at tildele mig et æresmedlemskab i forbindelse med min 80 års fødselsdag tirsdag den 10 august 2021.

Tak til seniorerne der har indstillet mig og endnu engang tak til ACK´s bestyrelse for udnævnelsen som æresmedlem i Allerød Cykle Club, jeg er meget beæret over dette.

Op til min 80 årige fødselsdag var tanken om udnævnelsen ikke i mine tanker, eller noget jeg gik og drømte om, det blev derfor en stor og glædelig overraskelse da jeg fik overbragt nyheden af John Sørensen ved vores første seniorfrokost i over et år den 10 august på selve fødselsdagen, hvor jeg samtidig modtog en meget flot buket blomster fra ACK.

Tænker jeg tilbage på tiden som formand må der alligevel være noget der blev gjort rigtigt og påskønnet af medlemmerne.

For mig var det en rigtig motiverende og spændende tid at bestride formandsposten i de 8 år fra 2005 til 2013.

Der var i bestyrelsen altid en god og positiv indstilling til de opgaver der skulle løses og gennemføres. Der var altid god opbakning blandt medlemmerne når vi bad om deres hjælp ved arrangementer, når man så tillige med i den periode havde et stødt stigende medlemstal fra ca.58 i 2005 til noget over 200 i 2013. Det var en stor inspiration for mig til at udføre formandsposten og samtidig også at planlægge vore ruter og træning, hvilket jeg kun kunne gøre med den opbakning jeg havde på hjemmefronten. Det var derfor dejligt efter 8 år at kunne aflevere stafetten i god stand til en yngre generation og se at ACK i dag forsat udvikler sig i takt med tiden.

Til slut vil Inge-Birte og jeg sige tak for en meget flot og festlig grillaften en særlig tak grillmesteren Philip for gode stegte bøffer og en stor tak til Dorte på at huske på at grillaftenen blev gennemført kommer vi gerne næste år igen.

Hilsen
Jørgen