Passiv medlem

Alder:
Alle aldre
Pris:
200,00 DKK
Beskrivelse

Velkommen til en cykelklub med fokus på god træning, hyggelige ture og socialt samvær for både landevejsryttere og mountainbikere.

Vi lægger mere vægt på, at det skal være sjovt end på at vinde cykelløb. Men der er plads til begge dele. Vi håber, du har den samme indstilling.

Information:

Vi kommunikerer til dagligt mest i forskellige Facebookgrupper mens mere generelle emner og tilmelding til events ligger på vores hjemmeside https://www.ack.dk, hvor du desuden på forsiden kan se et link til vores forskellige FB-grupper som vi vil opfordre dig til at melde dig ind i hvor det nu er relevant.

Træning:

Vi har træning for alle - helt fra den spæde begynder til den erfarne cykelmotionist, der kører hårde intervaller og bruger sommeren på at bestige alpetoppe. Senest tilbyder vi også træning på mountainbike.
På hjemmesiden under menupunkt "Træning", kan du læse om alle tilbudene og finde det hold eller de dage der passer dig bedst.
Der er ikke behov for tilmelding. Man møder bare op på det tidspunkt og sted som er angivet, og så er det bare at spørge sig frem der fra.

Hvis du gerne vil have lidt introduktion eller er begynder, så kan på dette LINK læse mere om vores introduktionshold/begyndertræning.
Ruterne der benyttes på træningsturene kan ses under menu Info->Rutekort eller direkte på dette LINK her.

Events:

På hjemmesiden kan du læse om og tilmelde dig de events, som ACK arrangerer. Der er også mulighed for selv at arrangere deltagelse i cykelløb. Er der nok interesse (min. 3 pers.), yder klubben tilskud til deltagelse. Se mere under menupunktet ”events”. Der kan også blive brug for din hjælp i løbet af året.

Klubtøj:

Klubben har naturligvis sit eget tøj i høj kvalitet som tilbydes klubbens medlemmer til favorable priser. Der udbydes salg og prøvemuligheder to gange om året. Det er obligatorisk at stille op i klubtøj, når man kører løb støttet af ACK. Men vi gør vores sponsorer glade, når vi viser vores klubtøj frem.

Udlån cykelholder og transportkasse

Du har mulighed for at låne cykelholder og cyklekuffert af klubben. Se mere om dette på dette LINK her.

 

Vi håber, at du vil få stor glæde af dit medlemskab i ACK.

På Bestyrelsens vegne ønsker vi dig velkommen til klubben.

Med Venlig Hilsen
Steen Clausen
Formand

Pris: 200,00 DKK Rater: Årlig Se alle rater


Jeg har ingen profil - Opret og tilmeld Jeg har en profil – Login og tilmeld