After bike

10-04-2024

I løbet af sommer sæsonen vil der blive arrangeret Afterbike på udvalgte søndage efter træningen. After bike afholdes i klubhuset på Skovvang stadion og de udvalgte søndage fremgår af kalenderen på hjemmesiden.

Grupperne skiftes til at stå for arrangementet og gruppe 1 lægger for søndag den 26. mai. Før sommerferien kommer der endnu et arrangement, hvor gruppe 2 og 3 står for serveringen og efter sommerferien står gruppe 4 + seniorer og ACK ladies for herlighederne.

Det er op til de enkelte grupper, hvad der skal serveres, men det er god skik, at der som minimum bydes på en kop kaffe, en ostemad og et stykke kringle. Udgifter til arrangementet vil efterfølgende blive refunderet af kasseren

After bike er blevet en hyggelig tradition, hvor der byttes historier på tværs af grupperne

Vel mødt

Læs mere

Begyndertræning fra 16. april 2024

08-04-2024

Er du er helt ny i cykling som motionsform eller har racercyklen ikke været ude at køre i nogle år, så er "begynder"-træning i Allerød Cykle Klub måske noget for dig. Vi mødes ved Springvandet over for Allerød Station hver tirsdag kl. 17.30. Første gang tirsdag d. 16. april.

På begynderholdet lærer du bl.a. at køre i gruppe. Vi kører i et tempo, hvor alle kan følge med. Målet er, at du senere på sæsonen kan sluses ind på vores øvrige hold. Du kan finde mere information her.

Er du interesseret, så meld dig ind i vores Facebook-gruppe ”Allerød Cykle Klub – Begyndertræning”.

Læs mere

Årets ACK

08-02-2024

Årets ACK

På generalforsamlingen den 7. februar på Kirkehavegård blev Anne Grethe (AG) udnævnt til årets ACK'er.

AG er medlem af bestyrelsen og har i det forgangne år ydet en stor indsats for klubben. Hun tager initiativrig og samtidig en rigtig god cykelkammerat

Tillykke AG

Læs mere