Turrapporter

Seniorernes rundtur på Fyn

Når fordums og kommende bedrifter på cykel drøftes hen over bordet i Seniorgruppen indgår bjerge ... Læs hele beretningen.

Ny i ACK

Af John Friese

Jeg fyldte 64 år i denne sommer. Jeg har tidligere spillet en del fodbold, men efter flere knæoperationer ... Læs hele beretningen.

ACK til landevejs VM

Af Niels Søndergaard

Har i weekenden (22. sept. 2013) deltaget i Landevejscykling VM for amatører i Trento i Italien, her er en historie om, hvordan det gik for sig ... Læs hele beretningen.

De syv fra ACK på tur

Af Niels Søndergaard

Hvis man havde spurgt mig for en 40 års tid siden, da jeg havde hippiehår og kørte på motorcykel ville svaret have været: "Du må da være skør". Nu har jeg gjort det ... Læs hele beretningen.

Søndag d. 19. februar

Af Henrik Balle

Vintersæsonen er stadig over os, men foråret er bestemt på vej!! Søndag d. 19. februar kl. 9.30 var der ikke mange til start ved Allerød bibliotek, men med kun ca. 2 plus-grader, skulle ... Læs hele beretningen.

Vintertræning i Ballerup Super Arena

Af Henrik Balle

Igennem en ganske mild vinter, har flere ACKere prøvet nye udfordringer af på de skrå brædder på cykelbanen i Ballerup Super Arena ... Læs hele beretningen.

Post Danmark Rundt - Kongeetapen

Af Knud Tharben

Kongeetapen fredag den 5. august 2011 set med ACK øjne og ben ... Læs hele beretningen.

La Marmotte 2011

Af Henrik Balle

Da løbet blev kørt i 2010 havde jeg tilmeldt mig La Marmotte, men betragtede det kun som en lodseddel til den lange, hårde tur - i tilfælde af at jeg havde slanket kampvægten fra knap 100 kg til ... Læs hele beretningen.

Race Report Challenge Aarhus 2011

Af Søren Jakobsen